skip to Main Content

A vegades ens passa que el dia a dia, els costums diaris, la quotidianitat fa que no ens fixem ni tinguem un coneixement exacte del que ens envolta.

Avui parlaré de Rosersa i algunes xifres que segurament ens sorprendran. Serveis Municipals de Roses, SA (Rosersa), constituïda el 1996, es una societat municipal de l’Ajuntament de Roses que s’encarrega de la prestació en forma de gestió directa de diferents serveis municipals funcionant com a mitjà propi i servei tècnic de l’Ajuntament de Roses. L’únic i exclusiu destinatari dels serveis prestats per ROSERSA és l’Ajuntament de Roses, que és qui fa l’aportació econòmica que figura en les prescripcions tècniques establertes per a cada servei.

Aquests serveis de manteniment i conservació son, bàsicament, Servei de jardineria, Servei forestal, Servei de Parcs Urbans, Servei d’enllumenat públic,  Servei de manteniment de via pública i d’altres espais públics (platges) o d’ús municipal,  Servei de manteniment i consergeria en edificis municipals (Teatre, Mercat,…),  Servei de senyalització de codi (viaria).

Veiem xifres sorprenents, com que a Roses tenim 9.000 arbres “urbans” i 31 ha. (31 camps de futbol aprox.) de superfície de espais verds. Parlem de 29 àrees de jocs infantils. O bé que hi ha 6.100 punts de llum. Quan circulem passem per 88.000 metres de pintura lineal (si, 88 kms.), i veiem 2.900 senyals de tràfic i 225 informatives.

Més enllà de veure que els treballadors i els vehicles de Rosersa per el carrer i que formin part del nostre “paisatge urbà”, voldria que aquestes línies fossin un reconeixement a la seva tasca. Reconeixement que voldria der extensiu també a la part tècnica de l’empresa i a la política, depenent en aquest cas del Regidor de l’Àrea d’Infraestructures i Serveis Públics.

És pot contactar amb Rosersa per consultes o incidències a la seva pàgina web http://www.rosersa.com/ , mitjançant la app municipal “Roses Smart” on les canalitzaran, o bé a través de canals més tradicionals.

Com comentava a l’article del mes passat, ja rutlla a Roses el projecte polític del President Puigdemont, Junts (JxCat). Un projecte transversal amb vocació majoritària en el mon sobiranista e independentista. S’han fet les primeres reunions. Us passo adreça de mail per contactar-hi, jxcat.roses@gmail.com

Hem entrat a la tardor, temps de bolets, castanyes i panellets. Però aquest any també, malauradament, de covid. Fem un esforç i seguim tots alerta.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top