skip to Main Content

Hem acabat el 2020 enmig de unes, segurament lògiques des de la perspectiva sanitària, noves restriccions i “celebrant” les Festes de Nadal més estranyes que  tots recordem. En aquesta crisi tots els governs han comès errors, encara que alguns han estat més encertats que d’altres. A la societat se’ns ha exigit moltíssim, tant a nivell de llibertats individuals com en l’aspecte socioeconòmic. 

Però el 2020 ja ha passat i no podem fer res per tornar enrere. Comencem el 2021 amb la bona perspectiva de les vacunes, malgrat que trigarem a estar tots vacunats. Més enllà dels governs, intentem fer tot el possible a nivell individual per millorar la situació.

I ara, immersos en aquesta crisi, arriben les eleccions al Parlament de Catalunya el proper 14 de Febrer (si la situació sanitària ho permet). Parles amb la gent i n’hi ha molta que està desanimada i comenta que no sap si anirà a votar. I et diuen que perquè serveix si ara que s’ha necessitat “de debò” als polítics no se’ls ha tingut al costat, que perquè ha servit l’1-O, que si el Govern de la Generalitat no ha estat a l’alçada, que els polítics estan barallant-se contínuament i molts altres perquès.

I ho puc entendre, jo també podria fer aquest  plantejament. I pensant-ho bé, podria pensar el mateix del Gobierno de España, que es qui realment té les claus de la caixa i la capacitat financera i legislativa, i també de la “leal oposición”.

Però no ho faré, jo aniré a votar. Aniré a votar perquè crec en el futur de Catalunya i en el futur de la seva gent, perquè no vull que em governi un partit o un tripartit que no cregui en el meu país, perquè crec que un millor Govern de la Generalitat és possible, perquè vull un Govern que ens retorni la il·lusió, perquè vull un Govern ferm i cohesionat, perquè vull una Presidenta de la Generalitat preparada, valenta, ferma i empàtica, perquè vull una Presidenta que sàpiga coordinar un govern i executar les seves decisions, perquè vull una Presidenta lluitadora que em representi dignament allà on vagi, perquè vull la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats, perquè crec en la llibertat dels pobles, perquè vull que el meu país sigui sobirà i pugui decidir si vol ser independent.

I veient els partits que es presenten  votaré al partit que crec que pot donar la millor resposta a tot aquests perquès. Ho tinc clar. Votaré a Junts, votaré a la Laura Borràs. 

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top